☎️  0753156923

Transport GRATUIT pentru comenzile peste 300 lei

✉️ contact@lumaudio.ro

Căști Bluetooth cu anulare a zgomotului

Căști Bluetooth care anuleaza zgomot: cum să te bucuri de muzică fără a fi distras de zgomotul din jur

Cu siguranță căștile Bluetooth cu anulare a zgomotului reprezintă o inovație semnificativă în industria electronicelor și audio. Aceste dispozitive tehnologice au devenit din ce în ce mai populare în ultimii ani datorită capacității lor de a oferi o experiență auditivă de înaltă calitate, fără interferențele zgomotelor din mediul înconjurător. În acest articol, vom explora beneficiile acestor căști, tehnologia din spatele lor și modul în care pot îmbunătăți experiența ascultării muzicii sau a convorbirilor telefonice.

Ce sunt căștile Bluetooth care anuleaza zgomotul?

Castile Bluetooth cu anulare a zgomotului sunt dispozitive audio concepute pentru a elimina sau reduce semnificativ zgomotele din mediul înconjurător, permițând utilizatorilor să se bucure de sunetul clar și de înaltă calitate fără a fi deranjați de zgomotele de fond. Aceste căști sunt echipate cu tehnologie avansată de reducere a zgomotului, ceea ce le permite să detecteze și să anuleze zgomotele nedorite.

Beneficiile căștilor cu anulare a zgomotului

 1. Experiență audio premium: Una dintre cele mai evidente beneficii ale acestor căști este calitatea sunetului. Cu zgomotul de fond eliminat sau redus la minimum, utilizatorii pot asculta muzica sau audiobook-urile preferate în detaliu și cu o claritate remarcabilă.
 2. Concentrare îmbunătățită: Pentru cei care lucrează în medii zgomotoase sau călătoresc frecvent, căștile cu anulare a zgomotului pot crea un mediu mai liniștit și concentrat. Acest lucru poate îmbunătăți productivitatea la locul de muncă sau oferi o călătorie mai plăcută. Eu, autorul, folosesc unele chiar acum în timp ce scriu acest articol 😊.
 3. Convorbiri clare: Calitatea sunetului nu este importantă doar pentru audiofili, ci și pentru cei care efectuează apeluri telefonice. Căștile Bluetooth cu anulare a zgomotului asigură ca vocea ta să fie auzită clar, indiferent de zgomotele de fond.
 4. Libertatea fără cabluri: Conectarea căștilor la dispozitivele mobile prin Bluetooth înseamnă că nu mai sunt necesare cabluri incomode. Aceasta oferă o libertate de mișcare și confort sporit.
 5. Izolare a sunetului personalizată: Unele modele de căști cu anulare a zgomotului permit utilizatorilor să ajusteze nivelul de anulare a zgomotului sau să selecteze moduri predefinite pentru diferite medii (de exemplu, avion, birou, casă). Astfel, poți personaliza experiența ta auditivă în funcție de nevoile tale.

Tehnologia din spate a castilor care anuleaza zgomotul

Pentru a înțelege cum funcționează căștile Bluetooth cu anulare a zgomotului, trebuie să ne uităm la tehnologia din spatele lor. Majoritatea căștilor cu anulare a zgomotului folosesc două tehnologii principale:

 • Microfoane externe: Căștile sunt echipate cu microfoane externe care detectează zgomotele din mediul înconjurător. Aceste microfoane colectează date despre zgomotele de fond și le transmit căștilor.
 • Tehnologia de anulare a zgomotuluiANC: Cu datele colectate de microfoanele externe, căștile utilizează algoritmi avansați pentru a crea sunete în fază opusă (anti-zgomote). Aceste anti-zgomote sunt transmise prin difuzoarele căștilor pentru a anula zgomotele de fond. Rezultatul este un sunet clar și lipsit de interferențe.
Casti Bluetooth care anuleaza zgomotul

Cum funcționează aceste casti cu ANC?

Există două metode principale de ANC:

 • ANC pasivă

ANC pasivă folosește o combinație de design și materiale pentru a reduce zgomotul. De exemplu, căștile in-ear pot folosi garnituri de silicon pentru a crea o etanșeitate în ureche, ceea ce ajută la reducerea zgomotului extern. Căștile over-ear pot folosi materiale absorbante pentru a reduce zgomotul.

 • ANC activă

ANC activă este cea despre care am vorbit mai devreme. Ea folosește un procesor pentru a genera un semnal audio opus zgomotului din jur.

Cum să alegi căștile Bluetooth care anuleaza zgomotul

Casti Bluetooth Wireless Prestige PRO
Casti bluetooth Prestige PRO Negru ANC

Atunci când alegi căștile Bluetooth cu anulare a zgomotului potrivite pentru tine, este important să iei în considerare următorii factori:

Tipul de căști wirelss cu ANC

Căștile Bluetooth cu anulare a zgomotului sunt disponibile în două tipuri principale: căști in-ear și căști over-ear. Cele in-ear sunt mult mai portabile, dar pot fi mai puțin confortabile pentru perioade lungi de timp. Căștile over-ear oferă o experiență audio mai imersivă, dar pot fi mai mari și mai grele, un exemplu ar fi modelul Sony WH-1000XM4.

Nivelul de anulare a zgomotului

Căștile Bluetooth cu anulare a zgomotului sunt disponibile în diferite niveluri de anulare a zgomotului. Căștile cu anulare a zgomotului pasivă folosesc o combinație de design și materiale pentru a reduce zgomotul. Căștile cu anulare a zgomotului activă folosesc un procesor pentru a genera un semnal audio opus zgomotului din jur.

Funcțiile suplimentare ale castilor bluetooth

Căștile Bluetooth cu anulare a zgomotului pot oferi o serie de funcții suplimentare, cum ar fi:

 • Controlul vocal
 • Asistentul vocal
 • Autonomie mare
 • Rezistență la apă
 • Comenzi tactile

Prețul

Căștile Bluetooth cu ANC variază ca preț, de la câteva sute de lei la câteva mii de lei. Prețul va varia în funcție de tip, nivel de anulare a zgomotului, funcții suplimentare și evident în funcție de brand.

Concluzie

Căștile Bluetooth cu anulare a zgomotului reprezintă o alegere excelentă pentru cei care doresc să se bucure de o experiență audio premium și să elimine distragerile din mediul înconjurător. Tehnologia din spatele acestor căști este impresionantă, oferind utilizatorilor posibilitatea de a se bucura de sunet clar și de înaltă calitate. În plus, aceste căști sunt disponibile pe piața de comerț electronic, facilitând achiziționarea lor pentru cei din Romania interesati de tehnologie și muzică de calitate. Căștile Bluetooth cu anulare a zgomotului au cu siguranță un loc special în viitorul tehnologiei audio. Dacă dorești să îți achiziționezi o pereche de căști Bluetooth cu ANC dar încă nu te-ai hotărât ce tip dorești, îți recomandăm să citești comparația dintre căștile Bluetooth in-ear și cele over-ear.

Lasă un răspuns
Livrare Rapidă în 24 ore

Livrăm în 48h în afara Bucureștiului

Perioadă extinsă de Retur 30 zile

Încearcă produsele noastre fără grijă

Garanție 2 ani

Îți oferim garanție 24 de luni

Suport online în fiecare zi

Contactează-ne Luni - Vineri intre orele 9:30 - 17:30

X