☎️  0753156923

Transport GRATUIT pentru comenzile peste 300 lei

✉️ contact@lumaudio.ro

GARANȚIE

Garantie produse

Toate produsele noastre beneficiază de garanție pentru o perioadă de 24 de luni de la data achiziției.

Echipa noastră este gata să îți vină în ajutor în privința oricăror dificultăți pe care le poți întâmpină. Contactează-ne și vei beneficia de întreg suportul necesar pentru produsele tale.

Lege garantie produse

Condițiile de garanție sunt în conformitate cu O.G. 21/1992, Legea 449/2003 și O.G. 174/2008. La solicitarea garanției este necesară prezentarea produsului defect împreună cu accesoriile aferente și copiile de pe factura fiscală și certificatul de garanție. În cazul în care produsele ajung neînsoțite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fără soluționarea garanției.

Nu fac obiectul garanției:
– produsele care prezintă defecte fizice precum: lovituri, crăpături, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garanție deteriorate, îndepărtate sau modificate;
– produsele utilizate în condiții neadecvate :

  • tensiuni de alimentare necorespunzătoare -> încărcarea căștilor bluetooth, a smartwatch-ului, a bateriilor externe sau a altor dispozitive de la noi folosind cabluri necorespunzătoare și tensiuni de alimentare nerecomandate.
  • supunerea la variații mari de temperatură și presiune, 
  • șocuri mecanice, 
  • manipulare incorectă, 
  • utilizarea produselor în condiții de umiditate, praf (pentru produsele care nu sunt rezistente conform IPX), noxe sau sub acțiunea substanțelor chimice etc., 
  • setări și instalări incorecte, 
  • folosirea prizelor fără împământare, 
  • pătrunderea de lichide, metale sau alte substanțe în interiorul echipamentelor, 
  • intervenția mecanică sau plastică asupra produselor, 
  • conectarea sau deconectarea anumitelor componente în timpul funcționării echipamentelor.

Unele produse au un anumit grad de rezistență la apă sau la praf(IPX), cum ar fi castile bluetooth sau ceasurile inteligente, însă există limite bine definite aici, așa că îți recomandăm să citești cu atenție manualul de utilizare încă de la început. Pentru o mai bună documentare despre aceste limite citește articolul nostru despre rezistența la apă.

În cazul în care solicitarea de acordare a garanției este nejustificată (produs funcțional), solicitantul va achita taxele de transport tur-retur pentru produse.

Livrare Rapidă în 24 ore

Livrăm în 48h în afara Bucureștiului

Perioadă extinsă de Retur 30 zile

Încearcă produsele noastre fără grijă

Garanție 2 ani

Îți oferim garanție 24 de luni

Suport online în fiecare zi

Contactează-ne Luni - Vineri intre orele 9:30 - 17:30