Informații utile - LUMAUDiO

☎️  0753156923

Transport GRATUIT pentru comenzile peste 300 Ron

✉️ contact@lumaudio.ro

Casti bluetooth Lumaudio Supreme

LUMAUDiO Supreme-căști bluetooth

După ce v-ați asigurat că sunt pornite căștile, activați funcția Bluetooth pe
telefonul dvs. Selectați căștile din lista de dispozitive disponibile detectate.De acum puteți folosi produsul.

casti-bluetooth-musicDOT

LUMAUDiO musicDOT-căști bluetooth

Scoateți căștile din cutia de încărcare pentru a le porni automat.
După pornire, păstrați căștile una în apropierea celeilalte (<3cm) pentru sincronizare. Dacă sincronizarea este făcută. corect, veți auzi un semnal sonor. Căștile vor avea indicatori luminoși specifici: Activați opțiunea Bluetooth pe dispozitivul dumneavoastră. Selectați "Q65 Pro" în lista dispozitivelor disponibile. Când conectarea este reușită, veți auzi un semnal sonor.

ipx-rezistenta-la-apa

Misterul Ratingului rezistenței la apă explicat

Ce înseamnă IPX în ratingul produselor waterproof? Căști bluetooth, boxe portabile, smartwatch-uri și alte câteva produse care au la specificații nivelul de rezistență la apă și praf. Dacă vrei să îți cumperi un produs rezistent la apă, ar trebui să fii foarte atent la specificațiile tehnice ale device-ului pe care îl alegi. Și asta pentru […]

tipuri de căști

Cele mai comune tipuri de căști -scurt ghid al tipurilor de căști-

Dacă vreodată a trebuit sa iti cumperi casti atunci stii cat de greu este sa te hotaresti: cu fir sau fara fir, in ureche, peste ureche, cu cârlig sau fără, cu microfon sau fara. Apoi, trebuie sa alegi in functie de brand, de preturi si de ce nu, de culoare si design.

Specificațiile cel mai des întâlnite la căștile wireless

Alegerea celor mai bune casti wireless poate fi anevoioasa. Dincolo de pret si design sunt atatia termeni care pot sa te incurce. Afla care sunt cele mai des intalnite specificatii la castile de ultima generatie si ce presupune fiecare dintre ele. Vei putea decide apoi mult mai bine care sunt castile care se potrivesc nevoilor tale:

Sănătatea Urechilor Tale – 10 Recomandări

Sănătatea urechilor este importantă în special pentru protejarea auzului. Atunci când pierzi acest simț, capacitatea de recuperare este aproape nulă.

Pierderea auzului nu mai este doar o problemă care vine cu bătrânețea. În ultimul timp, persoane de toate vârstele experimentează reducerea capacității auditive. De aceea este foarte important să urmezi câțiva pași simpli pentru a te asigura că îți protejezi urechile și împreună cu ele acest simț prețios.

Livrare Rapidă în 24 ore

Livrăm în 48h în afara Bucureștiului

Retur Gratuit 30 zile

Încearcă produsele noastre fără grijă

Garanție 2 ani

Îți oferim garanție 24 de luni

100% Plată Sigură

Ramburs/ Plată online/ Transfer bancar

© LUMAUDiO 2021

casti bluetooth Lumaudio plata online