☎️  0753156923

Transport GRATUIT pentru comenzile peste 300 lei

✉️ contact@lumaudio.ro

Ce ne dorim?

Misiunea noastră

Credem că tehnologia wireless are potențialul de a ne face viața mai ușoară și mai confortabilă. De aceea, ne-am dedicat să oferim produse wireless de înaltă calitate la prețuri accesibile.

Casti bluetooth Lumaudio MusicDOT
Noi suntem primii clienți

Locul unde calitatea contează

Testăm, testăm și iar testăm! Testăm castile bluetooth, ascultand diverse stiluri muzicale si realizand diverse apeluri din zone zgomotoase. Testăm de asemenea smartwatch-urile inainte de a le vinde si incarcam toate aceste dispozitive cu incarcatoarele wireless din oferta noastră.

O facem pentru că ne plac clienții mulțumiți. Pentru că vindem doar acele produse de care suntem noi înșine încântați și pe care le folosim cu încredere. De la design și până la cele mai detaliate specificații, totul este analizat cu minuțiozitate.

Diversitatea produselor noastre

O gamă largă de produse wireless

Casti Bluetooth

Căștile noastre Bluetooth vă oferă o experiență audio de neuitat. Indiferent dacă ascultați muzică, vizionați filme sau jucați jocuri, căștile bluetooth vă vor oferi sunetul clar și precis de care aveți nevoie.

Smartwatch-uri

Smartwatch-urile noastre vă oferă acces la informații importante, chiar și atunci când sunteți în mișcare. Monitorizați activitatea fizică, primiți notificări, plătiți contactless și multe altele, cu ajutorul smartwatch-urilor noastre.

Baterii externe

Bateriile noastre externe vă vor asigura că dispozitivele dvs. sunt mereu încărcate, oriunde ați fi. Cu o gamă largă de modele disponibile, avem bateria externă potrivită pentru nevoile dvs.
Ceas inteligent Smartwatch Lumaudio Bright
Livrare Rapidă în 24 ore

Livrăm în 48h în afara Bucureștiului

Perioadă extinsă de Retur 30 zile

Încearcă produsele noastre fără grijă

Garanție 2 ani

Îți oferim garanție 24 de luni

Suport online în fiecare zi

Contactează-ne Luni - Vineri intre orele 9:30 - 17:30