Smartwatch

Ceasurile smartwatch ușurează viața fiecăruia dintre noi. Ele pot monitoriza și urmări funcțiile sănătății tale, permit inițierea apelurilor, citirea mesajelor text și folosirea celor mai populare aplicații din telefonul tău. De aceea, sunt perfecte atât pentru copii, cât și pentru femei sau bărbați.

Smartwatch – mai mult decât un simplu ceas?

Ceasul inteligent, la fel ca încărcătoarele wireless și căștile bluetooth, este un gadget indispensabil în activitățile tale de zi cu zi. Pasionații de sport nu își vor dori să îl mai scoată de pe încheietură odată ce au descoperit avantajele acestui ajutor discret. El monitorizează ritmul cardiac, contorizează timpul pe care îl petreci făcând fitness, calculează caloriile arse și ține evidența orelor de somn. Toate aceste date sunt transmise automat pe aplicația telefonului mobil! Vei putea să măsori și să vezi zilnic progresul tău!

Ceasuri smartwatch cu o gamă competitivă de funcționalități și performanțe:

  • Smartwatch copii

  • Modele de ceas smartwatch dama

  • Modele de ceas smartwatch barbati

  • Smartwatch cu cartela sim

  • Alte tipuri de ceas inteligent

În categoria Smartwatch vei găsi produse care se potrivesc atât pentru Android, cât și pentru iOS. Caracteristicile diferă în funcție de model. Sunt rezistente la apă (waterproof), având o certificare IP67, permițând scufundarea de 1m adâncime, timp de maximum 30 de minute. De asemenea, oricât de ocupată este ziua ta, un smartwatch te va ține la curent cu apelurile, mesajele și notificările, fără să fii nevoit să introduci cartela SIM înăuntru. Iar opțiunea “find my phone” îți va localiza telefonul rapid. Nu în ultimul rând, te vei bucura de un produs cu un design elegant, un ecran rotund și modele potrivite atât pentru damă, cât și pentru bărbați. În plus, ai o gama variată de culori pentru toate gusturile, precum: roz, roșu, negru și silver. Alege modelul preferat la un raport calitate/preț avantajos!

Afişare filtre
Afişare filtre

Testăm fiecare model de smartwatch de la noi

Pentru a ne asigura că vei primi ceva de încredere, întâi testăm noi fiecare model de ceas inteligent, apoi începem să le vindem. Simplificați-vă viața și rămâneți conectați în orice moment cu gama noastră de smartwatch-uri de ultimă generație.