Incarcator Wireless

Incarcatorul wireless este mai mult decât un simplu gadget. Acesta dispune de funcționalități multiple, dar și de o utilizare ușoară. Nu mai ești nevoit să ții telefonul blocat lângă o priză, pentru că îți oferă libertatea de mișcare de care ai nevoie. În plus, acum nu mai trebuie să îndepărtezi husa smartphone-ului, datorită senzorilor inteligenți de încărcare.

Încărcător wireless: accesoriu modern, cu protecție de supraîncălzire, supraîncărcare și scurtcircuitare

Un încărcător wireless fast charge este la fel de indispensabil în activitățile tale de zi cu zi precum căștile bluetooth și smartwatch-urile. Găsești aici produse în variante 3 în 1, realizate din materiale premium, rezistente la căldură. Tot ce trebuie să faci este să poziționezi telefonul pe pad, iar încărcarea va începe automat. Poți alege diferite culori, precum: alb, negru, albastru și roz, potrivite atât pentru dame, cât și pentru bărbați, la un raport calitate-preț corect.

Tipuri de incarcator wireless in oferta noastra:

  • Incarcator wireless pentru Samsung

  • Incarcator wireless pentru Iphone

  • Incarcator wireless auto

  • Incarcator wireless pentru Huawei

  • Incarcator wireless pentru Xiaomi

  • Incarcator wireless fast charge

După cum se observă, în categoria de încărcătoare wireless găsești o mulțime de produse compatibile atât cu Android, cât și cu iOS. Fiecare model beneficiază de caracteristici diferite, însă toate fac parte dintr-o gamă competitivă de performanțe. Găsești modele magnetice, care oferă o încărcare rapidă, sigură și eficientă, fără ca funcționarea dispozitivelor tale să fie afectată. În doar 35 de minute bateria poate ajunge la o încărcare de până la 80%. De asemenea, te bucuri de un incarcator wireless universal cu un design ergonomic, care nu ocupă mult spațiu și îți permite să te desfășori cum dorești.

Așadar, un astfel de încărcător extern nu este doar un moft, ci un adevărat gadget necesar pentru persoanele dinamice.

Afişare filtre

Incarcatoare wireless de calitate

Incarcatoarele wireless sunt o modalitate convenabilă și elegantă de a încărca dispozitivele mobile. Ele sunt, de asemenea, sigure și ușor de utilizat. Noi ne asigurăm testându-le că vor funcționa conform specificațiilor. Când alegeți un încărcător wireless, luați în considerare nevoile dvs. și caracteristicile disponibile.